Contacteer ons

V.Z.W. Alpaca Events
Evangeliestraat 14
B-9220 Hamme
BE 0511.991.338

F.A.Q.

Q: Waar kan ik mijn ticket vinden?

A: Het ticket wordt direct na de betaling verstuurd naar het opgegeven e-mailadres van de deelnemer. Mocht u het toch niet vinden in uw mailbox dan kan u het altijd downloaden via bovenstaande knop 'UW E-TICKETS'

Q: Hoe kies ik mijn startwave?

A: Deelnemers aan HERO!RUN (6km + 10km) of HERO!FAMILY kunnen zelf hun startwave aanpassen op deze pagina. Opgelet: Enkel de persoon die de registratie en de betaling uitvoerde kan de startwave kiezen. Doe het snel want VOL = VOL. Wie in de week voor het evenement geen wave gekozen heeft wordt door de organisatie in een startwave geplaatst naar beschikbaarheid. De eerste wave (startuur 10u00 is gereserveerd voor de Competitie.)

Q: Is het verplicht het ticket afgedrukt mee te brengen?

A: Ja, de wetgeving verplicht ons om deelnemers kennis te laten nemen van de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op onze evenementen. Om die reden zien wij ons genoodzaakt om elke deelnemer te laten handtekenen op het ticket zelf. Enkel in ruil voor een gehandtekende versie van het ticket kan u uw startnummer afhalen.

Q: Ik wil mijn ticket overdragen aan iemand anders, hoe doe ik dat?

A: Om uw ticket over te dragen vragen wij u het volgende te doen: Stuur ons een mail naar info [at] herorun.be met het originele ticket in bijlage samen met alle gegevens van de nieuwe deelnemer. Wij zullen het ticket daarna overdragen naar die nieuwe deelnemer en het nieuwe ticket naar hem/haar versturen. Opgelet: uit veiligheidsoverwegingen kunnen wij mails zonder het originele ticket niet behandelen.

Q: Ik kan niet inloggen, wat doe ik?

A: indien u uw wachtwoord vergeten bent kan u via deze link een nieuw wachtwoord aanvragen. Bericht voor Firefox-gebruikers: Van de browser Firefox is het bekend dat de 'kopiƫren en plakken-methode' niet goed werkt. Firefox voegt na het wachtwoord een extra spatie toe waardoor het lijkt alsof het nieuwe wachtwoord niet werkt. Het is daarom aan te raden het nieuwe wachtwoord handmatig in te geven.

Q: Ik kan niet deelnemen, kan ik mijn betaalde inschrijfgeld terugvragen?

A: Helaas is het voor ons onmogelijk om reeds betaalde inschrijfgelden terug te betalen zelfs als u om medische redenen niet kunt deelnemen. Wij dienen ruim op voorhand bestellingen door te geven die afhankelijk zijn van het aantal deelnemers aan onze wedstrijden. De kosten in relatie met uw deelname zijn dan ook in de meeste gevallen reeds gemaakt alsook de transactiekosten om de betaling van het ticket af te handelen. U kan het ticket uiteraard wel laten aanpassen naar een andere deelnemer. Hierboven kan u vinden hoe u dat doet. U mag uw ticket doorverkopen zolang aan deze wetgeving voldaan is.Q: Ik heb een andere vraag, wat nu?

A: Vul onderstaand formulier in:

ContactformulierU bent niet ingelogd. (Geen nood, dit is niet verplicht. Dit kan ons wel helpen uw vraag sneller te beantwoorden.)
CAPTCHA code